Onze activiteiten
& doelen

Hametha B.V. is actief in de exploitatie van tankstations en tankopslag. Hieronder leest u meer over onze activiteiten op dit gebied. Voor beide activiteiten streven we ernaar om de positie in de markt te verstevigen. Dat doen we door gebruik te maken van schaalvoordelen middels de ontwikkeling van nieuwe locaties in eigen beheer én door strategische overnames.

Tankopslag

Sinds 2007 exploiteert Hametha B.V. middels de werkmaatschappij Standic B.V. opslagterminals voor base oils, chemical specialties en biobrandstoffen in de havens van Antwerpen en Rotterdam, locatie Dordrecht. Belangrijk uitgangspunt in de propositie voor onze klanten is maatwerk. Wij bieden terminals in allerlei verschillende groottes, met geavanceerde automatiseringsoplossingen voor het laden en lossen, koelen of verwarmen, en het vermengen van chemicaliën met de juiste veiligheidsvoorschriften. Naast deze gespecialiseerde tankopslag beschikken wij over belangrijke logistieke knooppunten binnen het Europese logistieke netwerk van chemietankopslag ten behoeve van efficiënt en veilig vervoer van brandstoffen en chemicaliën per schip, trein en tankwagen. Hametha streeft naar groei door te blijven investeren in de ontwikkeling van nieuwe terminallocaties in Europa enerzijds, en door te investeren in de verduurzaming van de opslagterminals en de optimalisatie van de bedrijfs- en klantprocessen anderzijds.

Tankstations

De werkmaatschappij De Haan Tankstations B.V. exploiteert voor Hametha B.V. een uitgebreid netwerk van tankstations in de Benelux op snelweglocaties. Daarnaast zijn de tankstations ook ruim vertegenwoordigd in de regio en binnen de bebouwde kom met bemande en onbemande locaties. De tankstations opereren onder verschillende bekende labels, waaronder het eigen ‘haan’label en het Belgische MAES label. Sinds 2017 voorzien we met de eigentijdse retail-formule Tony’s in de wensen en behoeften van de hedendaagse klant op verschillende tankstations in ons netwerk. Dat betekent dat bezoekers van onze tankstations niet alleen de benodigde brandstof kunnen tanken of laden, maar dat ze ook de inwendige mens kunnen voorzien van goede koffie, verse bakery-producten en ander lekkers in de ruim gesorteerde shops, hun auto kunnen onderhouden in de wasstraten, wasboxen of de geavanceerde roll-over carwash, een aanhanger kunnen huren, en gebruik kunnen maken van de geldautomaten. Gemak dient tenslotte de mens. Ook bij deze activiteit streeft Hametha naar de optimalisatie van hedendaagse investeringsthema’s zoals de retail- en energietransitie, digitalisering en duurzaamheid.

ons netwerk

Via www.tankstation.nl kunt u uw weg vinden naar de vele services die wij u via ons netwerk kunnen aanbieden. Naast de verkoop van brandstoffen beschikken wij over moderne, gesorteerde shops met uitstekende koffie, bakery afdelingen met vers gebakken broodjes, wasstraten, roll-overs en wasboxen, de mogelijkheid tot het huren van aanhangers tot het gebruik maken van een geldautomaat op het tankstation.

Ondernemen met oog op de toekomst

investeren voor de toekomst

Adres

Hameha B.V. 
Slotlaan 15
4902 AD  Oosterhout NB

T: 0031 (0) 88 313 0000
M: info@hametha.nl

Onze bedrijven

Standic Tankopslag
De Haan Tankstations

Menu

Over ons
Werkgever
Kerncijfers
Activiteiten
Contact

Adres

Hametha B.V. 
Slotlaan 15
4902 AD  Oosterhout NB

Contact

T: 0031 (0) 88 313 0000
M: info@hametha.nl

          Hametha©2022   |   Privacyverklaring    Cookiebeleid

Hametha©2022   |   Privacy- en cookieverklaring   |  Disclaimer