Ondernemen met
een hart voor de maatschappij

goed huisvaderschap

In 1980 sprak oprichter A.A. de Haan (1932-2012) zijn zorgen over het milieu uit. “Het grootste nadeel van de toegenomen welvaart is de vervuiling van het milieu, die zo snel als mogelijk is drastisch moet worden gestopt. Alle inventiviteit waarover we beschikken moet hiervoor worden aangewend en iedere procent economische groei moet voor de oplossing van dit probleem worden uitgegeven”.

Als familiebedrijf hebben we een groot besef van goed ondernemerschap. Dat maakt ons nauw betrokken bij regionale en maatschappelijke thema’s. Milieu en duurzaamheid, goed huisvaderschap en rentmeesterschap zijn vaste waardes die in de genen zitten van onze familie en door alle collega’s worden onderschreven. Hametha B.V. investeert in de ontwikkeling van innovaties die schade aan het milieu voorkomen en in de verduurzaming van onze activiteiten voor de langetermijn. Daarnaast steunen we maatschappelijke en sociale projecten op het gebied van armoedebestrijding, kansengelijkheid en maatschappelijke ontwikkeling met speciaal hiervoor opgerichte stichtingen.

Stichting RRDF

Stichting RRDF

De stichting RRDF (Rural Relief & Development Foundation) faciliteert en organiseert bijzondere maatschappelijke en sociale projecten Zuidoost India, in de stad Chilakaluripet in het bijzonder. Een deel van deze projecten richt zich op hulp aan kinderen in de slums (sloppenwijken) van deze stad. Andere projecten ondersteunen door middel van microkredieten jonge ondernemers in de slums bij het opzetten van hun eigen bedrijf. Daarmee kunnen deze ondernemers en de mensen om hen heen een eigen inkomen genereren en een duurzaam bestaan opbouwen. Voor meer informatie over de mooie projecten van stichting RRDF verwijzen wij graag naar de website.

De A. A. de Haan Stichting

De A.A. de Haan Stichting heeft als doel om financiële ondersteuning te verlenen aan maatschappelijke en sociale activiteiten van verenigingen in de Alblasserwaard. De stichting hecht grote waarde aan initiatieven van organisaties en vrijwilligers die de samenleving in de Alblasserwaard versterken. Naamgever van de stichting is de oprichter van het familiebedrijf, de heer A.A. de Haan (1932-2012). In 1995 heeft hij de stichting in het leven geroepen vanuit zijn oprechte  bewogenheid en betrokkenheid bij de samenleving in zijn geboortestreek, de Alblasserwaard.

Voor meer informatie over het goede werk van de A.A. de Haan Stichting verwijzen wij graag naar de website.

Ondernemen met oog op de toekomst

investeren voor de toekomst

Adres

Hameha B.V. 
Slotlaan 15
4902 AD  Oosterhout NB

T: 0031 (0) 88 313 0000
M: info@hametha.nl

Onze bedrijven

Standic Tankopslag
De Haan Tankstations

Menu

Over ons
Werkgever
Kerncijfers
Activiteiten
Contact

Adres

Hametha B.V. 
Slotlaan 15
4902 AD  Oosterhout NB

Contact

T: 0031 (0) 88 313 0000
M: info@hametha.nl

          Hametha©2022   |   Privacyverklaring    Cookiebeleid

Hametha©2022   |   Privacy- en cookieverklaring   |  Disclaimer