Hametha B.V. als werkgever

Werken bij ons familiebedrijf

Grondlegger A.A. de Haan (1932-2012) had bij de oprichting van zijn bedrijf in 1959 al een duidelijke visie op goed werkgeverschap. “Gouden stelregel binnen onze onderneming is dat alle mensen een zo groot mogelijke vrijheid moeten hebben om hun taak te vervullen. Vrijheid is ook in dit opzicht een groot goed, om zuinig op te zijn. Bovendien leidt vrijheid tot initiatief, wat in iedere onderneming onmisbaar is,” aldus de pater familias. Werken bij een van onze werkmaatschappijen betekent dat je als mens wordt gezien en dat het normaal is om mee te denken en verantwoordelijkheid te dragen voor de service, veiligheid en sfeer op het werk.

In de afgelopen jaren is Hametha B.V. mede door onze betrokken en loyale collega’s sterk gegroeid en daar zetten we ook de komende periode op in. Een carrière bij een van de werkmaatschappijen van ons familiebedrijf biedt veel kansen. Wij investeren graag in langetermijnrelaties met onze medewerkers waardoor ambitieuze en betrokken mensen zich blijvend ontwikkelen en meegroeien met het bedrijf. Een vaste dienstbetrekking geeft wederzijds rust en vertrouwen en daarmee de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Hametha investeert in opleiding en leiderschap, kwalitatief goede arbeidsomstandigheden en uitstekende arbeidsvoorwaarden. 

Hametha leerbedrijf

Werkcultuur.

Alle werkmaatschappijen kenmerken zich door een informele bedrijfscultuur met dien verstande dat de veiligheid voor onze mensen en klanten bijzonder serieus wordt genomen en altijd onze aandacht vraagt. Informeel past goed bij de Rotterdamse no-nonsense cultuur, met opgestroopte mouwen aan de slag. Ondernemendheid zit ook in ons wezen, en van oudsher worden initiatief en innovatiekracht gestimuleerd door de grote mate van vrijheid die de medewerkers ervaren. Vrijheid zonder verantwoordelijk gaat niet, zeker in een bedrijf waar veiligheid en duurzaamheid zo hoog in het vaandel staan. Betrokken en loyale mensen maken ons succes. Daarnaast vindt iedereen in de platte organisatiestructuur snel zijn eigen weg en werken we graag resultaatgericht samen om de bedrijfsprocessen en servicelevels continu te verbeteren. Herken jij je hierin? Bekijk onze vacatures, we maken graag kennis!

Ondernemen met oog op de toekomst

investeren voor de toekomst

Adres

Hameha B.V. 
Slotlaan 15
4902 AD  Oosterhout NB

T: 0031 (0) 88 313 0000
M: info@hametha.nl

Onze bedrijven

Standic Tankopslag
De Haan Tankstations

Menu

Over ons
Werkgever
Kerncijfers
Activiteiten
Contact

Adres

Hametha B.V. 
Slotlaan 15
4902 AD  Oosterhout NB

Contact

T: 0031 (0) 88 313 0000
M: info@hametha.nl

          Hametha©2022   |   Privacyverklaring    Cookiebeleid

Hametha©2022   |   Privacy- en cookieverklaring   |  Disclaimer